Pages/halaman kat blog ni

Sunday, September 4, 2011

CARA MEREKA : Buang bayi untuk Tuah@luck



Ritual ini diadakan di kampung Harangal, Parbhani, di barat India Maharashtra

Devotees at a shrine in Harangal village of Parbhani in western India's Maharashtra dangle the frightened looking baby 50 feet above the cloth sheet below

bayi akan dilepaskan dari satu tempat yg mempunyai ketinggian 50 kaki.


Then, arms and legs splayed out, the screaming baby is dropped

kemudian, dilepaskan....tidakkkk, tolong saya...

...Landing safely on the sheet below

Akhirnya, orang yg kat bawah menyambutnya..

~Pelik tapi benar~

5 comments:

Aduka said...

perghhh..! gila babenggg.. klu aku x sanggup nk buat anak aku cmtu..

T______T

asamasin said...

aaaarrrghhhhh....!!!!!!!hehe sje jerit..folowing u..folo me back yeah.. :D

SyazwanSarawak said...

whatta?? =__=

El-Janna said...

kejam gilakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

ayuna ayuni.. said...

pe jadah ah buat baby cam tuh...

dorang mmg pelik2 je ah...
yg aku pernah tgk, dorang letak baby dekat ular tedung.
satu lagi, lepas baby lam air...dah mcm nak mampos budak tu lam air.

konon nak bagi budak tu x takot air bila besau2 nt....