Pages/halaman kat blog ni

Saturday, August 20, 2011

SEGMEN : Blog GUA bERAT tAK?



Berat ka blog gua ni?????
agak-agaknya berape kg???




rujuk gambar diatas :
kalau blog gua berat, blog gua ibarat LELAKI tu.
kalau blog gua ringan blog gua ibarat PEREMPUAN tu.

berat @ ringan. . .

33 comments:

tia @ Ini Kisah Tia said...

hahaaa . gua okey je dengan berat blog lu . tak macam lelaki tu dan tak macam perempuan tu . maksudnya 50-50 .. tapi , gua lagi senang hati dan tersangat gumbira sehingga terasa nak lompat2 kalau lu tukar setting komen lu ni jadi popup window ! perhhh , memang terbaikkk . oh dan , word verification di bawah juga kalau lu kasi off gua memang akan senyum selama seminit .. hehee ..

ini saja gua punya pandangan . amacam ? lu boleh terima tak? hehe . lek luuu , tu cuma cadangan gua . kalau lu tak mau ikut , gua tak rugi tapi lu untung . komen gua sangat panjang .. maaf kalau ayat agak kasar .. hahaa

thanks sebab sudi join segmen gua :D

LoveIslamTheWayOfLife said...

ok jer der..pantas
tak berat pun ;)

jotch said...

camna mo tukar setting komen??
boleh ajar ka?

azie said...

ok je blog ni x berat mana pn.. :)


http://dizizzmalife.blogspot.com/2011/08/segmen-blog-gua-berat-tak.html

Wawazzup said...

haha blog anda tersangat ringan lebih ringgan dari perempuan tuh ah haha

amirulspurs said...

Salam. blog ni okay. Header pun okay laa. PES beb ! HAHAHA. minat aku.


http://amirulspurs.blogspot.com/2011/08/segmen-blog-gua-berat-tak.html

PeRmAtA bIrU said...

blog nih x berat langsung.. sok broadband saya habis limit... saya buka blog nih ngan beberapa tab.. dan lancar saja..:)maknanya blog nih perempuan tu la yer..:)

kotak bulat said...

blog ni berat sikit je.. sikit je..hehehe... tapi ok la..

anamizu said...

cik ana mai dr segmen ni..hehe
ha dah ok blog ni..
komen pun dah tukar setting pop up window..terbaekk! ;)

My Name is Mar said...

wokeyh saja!

hadi said...

light weight bro..

Bro ahmad said...

besarnya badan hahaaa buang ikan ternakan ni ringan kot opppssss

jotch said...

thanks....so blog aq ringan, . . .

twinkeenabilah said...

macam perempuan tuu, haha

jotch said...

syglh..mau buang ikan tu, dah sthun sya bela....huuii

izni said...

takk berat ponn .
:)

☀ Izzaty Hedry☀ said...

bro !.. better buang widget y tk perlu , t lgi cpt loading ..^.^..pas tukn follower letak dekat ats ..jgn letak bwah header follower tu nnti tkot berat ..letk kt sidebar je..^.^

wah ..tgk zaty dh mula nk melalut ni ..

jotch said...

syukran...izzaty hedry, gud advice....k, update my blog...

aena jamil. said...

okay jer.:D

Shaherah said...

blog ni dh laju.. ^_^

jotch said...

trima kasih..kpd yg sdi mngkritik, ia membri perubahan pd blog ni.

-komen je kerr??
-follow2 lh..

[sutera kasih] said...

singgah dr segmen :)

haii fren, blog kamu okey, senang je terbuka..ibarat perempuan kurus tu hehe..tapi header lambat keluar cket..urm, sy nk usulkan cadangan ni..better letak widget follower tu kat sidebar, dapat jimat masa loading ^__^

jotch said...

k...sykran, mau 2kar stting dlu..

Ezad Skytech said...

blog ni tak berat pon macam lelaki dalam gambar tu..hee~

G3-lina said...

ok la.. tak seberat laki tu.. haha.. gud job blogger

miss lyzeer said...

miss rasa cam lambat sikit la..hehe, maybe widget2 yg bergerak tu... jom terjag blog miss pulak =)

http://misslyzeer.blogspot.com/2011/08/segmen-blog-gua-berat-tak.html

hira said...

tak berat. sangat laju! :D

anda dijemput untuk join segmen ni :)

http://zahiradzul.blogspot.com/2011/08/segmen-hira-aku-reti-memasak-kau-reti.html

Princess Feyqa said...

blog ringan lerr dun worry, laki tu berat nak mampuih ekeke

jom lawat blog feyqa :D

athira aziz said...

sy x men kg tp men gram..ok blog ni seberat 0.0000000001gram..amacam okey x??hehe

miss usse said...

apasal lembab bebenor ni beb..hehe
gurau je..
setujuu ngan tia..loading blog ni lajuuu..cuma tang komen je..k
hepy blogging!:)

miezah said...

alamak !
dua2 bukan bro ..
laoding xlar lama sangt

alyea said...

okey je x berat pon..laki tu lg berat..hehe

Nur Fateha said...

tak de lah...blog ni tak berat pun... cepat je loading... :)